Darm diëtist op locatie in Krommenie

De Darm diëtist van Positive Gut heeft ook spreekuur op locatie in Krommenie, Noord-Holland.

Heb je last van het prikkelbare darm syndroom, buikpijn, gasvorming, obstipatie, diarree, brandend maagzuur of andere maag- darm klachten?

Dan is de kans groot dat de vertering van je voeding niet optimaal verloopt. In veel gevallen komt dit door een disbalans in de maag of darm. Maar ook het prikkelbare darm syndroom (PDS), de ziekte van Crohn, Colitis ulcerosa of bijvoorbeeld divertikels kunnen vervelende (andere) klachten geven.
Een disbalans in de darm kan vaak opgelost of verbeterd worden met de juiste voeding, eetgewoonten, leefstijl of voedingssupplementen.
De Darm diëtist kan je helpen om je spijsvertering weer in balans te brengen!

Darm dietist Krommenie

Ik zou Manon, de Darm diëtist, zeker aanbevelen. Dit omdat ik meerdere fijne ervaringen heb gehad. Manon luistert , denkt mee , en komt met een goed stappenplan. Ze is erg lief en ik voelde mij meteen op mijn gemak. Ik zal dan ook niet twijfelen haar hulp weer in te schakelen indien het nodig is. Als ik even iets niet wist kon ik haar ook buiten de afspraken vragen stellen. Daarop kreeg ik snel antwoord. Dat geeft een vertrouwd gevoel! Manon bedankt!

~ Mellanie

Liever telefonisch kennismaken? Je kunt mij bereiken op 06-36340684

Lees voor meer informatie over de tarieven en mijn werkwijze de algemene voorwaarden en privacyverklaring of stuur mij een bericht!

Vanwege de corona maatregelen, valt tijdelijk ook de online Darm diëtist binnen de vergoeding van de zorgverzekeraar. Lees de algemene voorwaarden voor meer informatie.

Locatie van de Darm diëtist

Darm diëtist
Schaatsenrijder 1
1562 LG Krommenie
Noord-Holland

Spreekuur in de praktijk in Krommenie om de week op woensdag van 09:00 – 17:00 uur in de oneven weken.

Online spreekuur elke maandag avond en woensdag de hele dag.

Maandag
7:00 pm – 9:00 pm
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
9:00 am – 9:00 pm
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Informatie:
KvK-nummer: 63707586
KP-registratienummer: 19913220289
AGB-code: 24100113

lid_van_Nederlandse_Vereniging_Diëtist_logok